Peter Hoefnagels

Peter Hoefnagels

Test- en Kwaliteitsmanagement
5241 MC Rosmalen (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
14-11-2005
Opdrachten
12
Laatste opdracht
06-01-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Consultants van Infocon hebben een jarenlange ervaring met testen, in diverse branches, met diverse systemen, van apps, internet en intranet tot en met mainframe omgevingen.

Hierbij vervullen ze verschillende rollen, van tester en testanalist tot en met testcoördinator en testmanager. Onze consultants hebben ervaring bij (zorg)verzekeraars, maar ook in de energiebranche en bij overheidsorganisaties en gebruiken in projecten naast TMap Next methoden en technieken als SOA, ICT Agile met RUP, Scrum en Prince2, Waterfall, Use cases en User stories.

De werkzaamheden, die Infocon verricht lopen uiteen van testanalyse en -uitvoering tot en met het testcoördinatie en -management van (acceptatie)testtrajecten, van het opstellen van (master) testplannen, het (mede) definiëren van acceptatiecriteria en het maken van risico-inschattingen, het monitoren van de testuitvoering en –afronding, inclusief testrapportages tot en met een vrijgave-advies over het testobject.

Infocon is een groeiende speler in de markt van geautomatiseerd testen. Een van onze activiteiten hierin is het detacheren van testtoolspecialisten. Wij vullen de vraag vanuit onze klanten vooralsnog in met freelancers (ZZP`ers). Graag willen wij continu ons bestand van (ervaren) freelance testtoolspecialisten uitbreiden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Testwork is een handelsnaam Infocon.

Specialisatie en expertise

Consultancy - Detachering - Testen -Mobile testing - Automated testing - Requirements - QA - Training - Coaching - TMap Next - Agile - RUP - Scrum - Prince2 - Use Case - User story

Overige informatie

CV`s zijn op aanvraag beschikbaar, evenals referenties, via e-mail (p.hoefnagels@infocon.nl) aan te vragen. Tot de opdrachtgevers van Infocon behoren o.m.: OHRA, VvAA, ABS, DPD (Nederland), Endinet, BNP Paribas Cardif, FNV, Getronics/PinkRoccade, Raet, NEC Computers International, Agis groep, Achmea, Belastingdienst (B/AC), ONVZ, ASR, Min. van Defensie en diverse banken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten