Infofolio BV

Infofolio BV

Informatieproducten en -diensten
3703CJ Zeist (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-10-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
26-10-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Infofolio maakt werk van informatie.
Infofolio levert informatieproducten en –diensten aan de verzekerings-en duurzaamheidsbranche.
In enkele jaren heeft Infofolio zo een groot aantal schadeverzekeraars, volmachten, intermediairs, vergelijkers en serviceproviders aan haar vaste klantenkring mogen toevoegen. Infofolio is dan ook hard op weg om een de facto standaard in de schadeverzekeringbranche te worden.

Specialisatie en expertise

Innovatieve informatieproducten.
Infofolio is sterk in het combineren van data tot informatieproducten die klanten meerwaarde leveren. Infofolio ontwikkelt steeds aanvullende informatieproducten en modellen, waaronder het Hermes-, Iris- en Mercuriusmodel. Deze worden als onderdeel van de Adresscan en de Portefeuillescan aan verzekeraars, volmachten en intermediairs geleverd.

Onze kracht is de combinatie van onze landsdekkende database en de analytische kennis waarmee we de informatiemodellen bouwen. Zo helpen we verzekeraars bij hun dienstverlening met heldere, objectieve betrouwbare informatie.

Infofolio is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om informatieproducten in te zetten voor vraagstukken van klanten. Daarvoor werken wij graag samen met strategische en wetenschappelijke partners. We zoeken naar kansen waarin we duidelijk iets kunnen betekenen voor bedrijven of organisaties. We zoeken geen markt bij ons product; er moet echt een concrete behoefte of probleem liggen in een branche of doelgroep. In die behoefte te kunnen voorzien, dát is waar Infofolio voor staat.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten