Infotheek ICT Diensten

Projecten, Consultancy, Detachering
15 Leiden (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-01-2012
Opdrachten
2
Laatste opdracht
08-08-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 21 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bent u op zoek naar de tijdelijke inzet van een IT specialist? Infotheek heeft IT’ers in dienst van 1e lijns / helpdeskmedewerker tot Consultants en infrastructuur architecten. Of u nu een tijdelijke behoefte heeft aan ondersteuning door bijvoorbeeld afwezigheid of een specialistische kennis tijdens een project; onze engineers helpen u uit de brand!

Op deze wijze bent u verzekerd van ondersteuning door één of meerdere specialisten met ruime ervaring en zeer actuele kennis. Hiermee heeft u altijd voldoende capaciteit om de eigen afdeling aan te vullen. Zo kunnen vakantie-periodes en verloven goed worden opgevangen.

De engineers van Infotheek hebben meerdere jaren ervaring en zijn communicatief vaardige personen die van nature een klantgerichte instelling hebben. Op deze manier haalt u niet alleen technische kennis in huis maar heeft u een persoon die goodwill weet te creëren binnen de organisatie, een sparringspartner, adviseur of duizendpoot. .


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten