Woose Recruitment

Woose Recruitment

Online marketing
0000AA Nederland (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-11-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-12-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Woose B.V. is ingeschreven onder nummer 63564327 bij de Kamer van Koophandel. Woose richt zich op het online vergelijken voor consumenten, kijk voor meer informatie op www.woose.nl

Specialisatie en expertise

Bij www.woose.nl vind je de beste aanbiedingen en tal van producten in de meest diverse product categorie├źn. Woose - Voor jou gevonden!

www.Verzaro.nl is een volledig onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen. We verzekeren niet zelf maar helpen jou om de juiste verzekering te vinden. Verzaro - overzichtelijk, betrouwbaar en altijd de beste deals.

Overige informatie

Elke dag weten we samen de beste aanbiedingen en het beste productaanbod samen te stellen. Om dit te kunnen bereiken zijn we vaak op zoek naar nieuw shopping talent als Sales managers, Marketing managers, Category managers, Product Specialists en IT Specialisten.

Een open sollicitatie voor een van deze functies is altijd van harte welkom. Ben jij het nieuwe talent die denkt bij ons aan de slag te kunnen? Stuur dan je CV naar vacatures@woose.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten