Ballast Nedam Infra Projecten

Realisatie van grote en of complexe infrastructurele en industriebouw werke
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-08-2008
Opdrachten
2
Laatste opdracht
11-02-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Profiel Ballast Nedam Infra

Onze infrastructurele activiteiten bestrijken een breed terrein: van wegaanleg tot betonwerken, van waterwerken tot engineering, van grondverzet tot milieutechniek. De zelfstandige bedrijven van Ballast Nedam Infra bieden hun diensten aan, verspreid over het hele land.

De centrale afdeling Ballast Nedam Infra Projecten voert complexe en innovatieve uit van bijzondere omvang (zoals grootschalige infrastructurele projecten). Internationale activiteiten worden uitgevoerd vanuit het bedrijfsonderdeel International Projects. Bij grote en internationale projecten richten we ons primair op projectmanagement en engineering, en daarnaast op de specialistische activiteiten waarmee wij ons ook in Nederland onderscheiden.

Brede specialismen, geïntegreerde inzet
Om de hele bouwketen te beheersen, is specialistische kennis en kunde noodzakelijk op veel uiteenlopende terreinen. Dat onderscheidt Ballast Nedam Infra: we zijn thuis op vele gebieden, van initiatief en haalbaarheidsstudies (planontwikkeling), via ontwerp, verwerving, grondstofwinning, productie en realisatie tot en met onderhoud en recycling, eventueel inclusief financiering en exploitatie. Onze kracht is dat we die uiteenlopende expertises geïntegreerd in kunnen zetten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten