IngeZorg Amsterdam

Particuliere bemiddelingsburo
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-05-2013
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

IngeZorg, bemiddelingsbureau voor particuliere zorg

IngeZorg is een particuliere thuiszorgorganisatie die gevestigd is in Amsterdam en al 14 jaar kwalitatief zorg levert In en om Amsterdam en omstreken. Wij bieden iedereen die daar behoefte aan heeft persoonlijke zorg aan huis. Er is niet één situatie hetzelfde en daardoor behandelen we elke aanvraag gericht op uw wensen. Of dit nu om een paar uur persoonlijke verzorging in de week gaat of 24 uur medische verzorging per dag. Wij bieden u de mogelijkheid om zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving te blijven wonen. Wij stellen een team samen van de meest geschikte zorgverleners, die niet alleen beschikken over ruime ervaring en vakkennis, maar ook gemotiveerd zijn en passie voor hun vak hebben. De zorgverleners zijn te gast in uw huis, om u te ondersteunen, te verzorgen en/of te verplegen. Zij doen dit op een manier waarop u zich ook daadwerkelijk gewoon thuis kunt blijven voelen.

IngeZorg staat voor medemenselijke zorg, en doet dit ook met plezier omdat het zeer dankbaar werk is waar de mensen vrede mee hebben.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten