Stichting ROC Midden Nederland

MBO Onderwijs
3562CS Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
16-01-2015
Opdrachten
67
Laatste opdracht
17-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

ROC Midden Nederland is een onderwijsorganisatie voor middelbaar beroepsonderwijs, voortgezet onderwijs voor volwassen (VAVO Lyceum), bedrijfsopleidingen en participatieonderwijs in de provincie Utrecht.

Wij verzorgen met 1800 medewerkers het onderwijs voor ongeveer 24.000 studenten (ruim 18.000 mbo-studenten, 1100 studenten aan het VAVO Lyceum, ruim 3.000 deelnemers aan Participatieopleidingen en circa 900 studenten van Bedrijfsopleidingen). Samen met gemeenten, werkgevers, (koepel)organisaties, onderwijs- en maatschappelijke instanties bieden we onderwijs op maat dat goed aansluit bij uiteenlopende wensen en eisen. We slagen in onze opdracht als onze studenten en de bedrijven en instellingen waarvoor wij opleiden tevreden zijn over ons onderwijs.
We verzorgen kwalitatief goed onderwijs. Ons onderwijs is gericht op het kwalificeren voor werk en maatschappelijke participatie, rust toe tot vakbekwaamheid en burgerschap, en biedt perspectief op persoonlijke ontplooiing en verdere studie. Wij staan voor kwaliteit, kleinschaligheid en persoonlijk contact.

Specialisatie en expertise

Om de link met de beroepspraktijk meer vorm te geven, werken we graag met freelance docenten die vanuit de praktijk kennis willen overdragen aan onze MBO studenten. Dit gaat veelal om praktijkvakken maar kan ook gaan om algemene vakken zoals Nederlands en rekenen. Om binnen het MBO les te geven is een 2e graads lesbevoegdheid van belang. We gaan ook graag in contact om te kijken hoe we hierin zzpers kunnen ondersteunen om dit te gaan behalen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten