Stichting Innovatiekennis.nl

Innovatiespecialisten
Almere (FL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-11-2008
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Stichting Innovatiekennis.nl richt zich op het bevorderen van innovatie en kennis binnen het bedrijfsleven. Ons team is gevestigd in Almere. Vanuit groeistad Almere willen we een bijdrage leveren aan de groei van MKB onderneming ondernemingen met de volgende dienstverleningen:

Advies en ondersteuning
Ons specialistenteam helpt u bij het vinden van financiële ondersteuning, meestal in de vorm van subsidies, om innovatie binnen uw bedrijf te realiseren. Samen met u nemen zij uw wensen door en geven u advies over de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie.

Onderzoek
Elk jaar voeren wij diverse eigen onderzoeken uit. Deze onderzoeken worden met eigen middelen gefinancieerd en helpen ons om u nog beter van gerichter van dienst te kunnen zijn. De resultaten hiervan publiceren wij op onze site. Zo heeft u de mogelijkheid om deze kennis te gebruiken t.b.v. uw onderneming.

Samenwerking
Als men kennis deelt, dan wordt het meer. Innovatiekennis.nl werkt daarom samen met nationale en internationale organisaties op het gebied van ontwikkeling en optimalisatie van processen en productiemethoden.

En wat nog meer?
Innovatiekennis.nl stimuleert innovatie, adviseert en begeleidt bij innovatieprojecten en voert deze (indien gewenst) ook uit. Ze deelt kennis en ervaring en verzorgt trainingen en opleidingen. Ze voert onderzoeken uit en werkt samen met andere organisaties. Dat alles met één doel namelijk: om u te helpen innoveren.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten