Innshore B.V. - Edgar Manuel

ICT Detachering
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-12-2009
Opdrachten
5
Laatste opdracht
15-06-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Innshore voor jou
Innshore is specialist in de Detachering van gekwalificeerd ICT personeel. We bieden een flexibele oplossing voor tijdelijke ICT vacatures en openen deuren voor ICT Professionals. Vakkennis, kwaliteit en oprechte interesse staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom kunnen al onze kandidaten en opdrachtgevers rekenen op een bekwame detacheringspartner met een persoonlijke benadering.

De beste ‘match’ geeft iedereen voldoening. Daarom kiezen wij voor een heel gerichte werving en selectie van kandidaten en opdrachtgevers.

ICT personeel via Innshore
Innshore detacheert software ontwikkelaars, testers en programmeurs op het gebied van Java/J2EE, .Net, ASP, C#, XML, HTML, PHP en BizTalk. Zowel junior als senior. Om aan de groeiende vraag naar gekwalificeerd ICT personeel te voldoen, werken we met professionals uit de gehele EU. Ons vakpersoneel is snel inzetbaar en heeft relevante kennis en werkervaring op Master en Bachelor niveau.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten