INSynQ

SAP Programma, Project en business consultancy
Eindhoven (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-11-2011
Opdrachten
2
Laatste opdracht
03-08-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Onze kracht is het uitlijnen van organisatie, bedrijfsprocessen en IT. Wij hebben ondernemende en innovatieve mensen die pragmatische oplossingen genereren, gedragen door zowel business als IT.

Door onze brede ervaring in zijn wij in staat om de gedane ICT investeringen een toegevoegde waarde te laten zijn voor uw business.

INSynQ, Aangenaam verrassend
We zijn een team van ondernemende en innovatieve mensen, die in complexe situaties pragmatische oplossingen genereren
welke toegevoegde waarde hebben voor uw business.

Gedegen inhoud
Gezamenlijk 100+ grote end-to-end SAP implementaties;
Gezamenlijk in 50+ landen op alle continenten actief geweest
10+ jaren ervaring in interim- en project management en/of business consultancy

Programma, Project, Interim Management en Coaching
Wij maken het verschil door in het verandertraject balans aan te brengen in het uitlijnen van zowel organisatie, bedrijfsprocessen als ondersteunende systemen, waaronder Informatie Technologie. Dit altijd met het tijd, geld en kwaliteit aspect voorop. Door onze brede project management ervaring in complexe situaties zijn wij in staat om reeds gedane investeringen een toegevoegde waarde te laten zijn voor onze klanten.

Business Integration
Met onze aanpak op het gebied van Business Integration maken wij het verschil door tussen procesgerichte implementaties en applicatiegerichte realisatie de balans te brengen. Daarvoor hebben wij, naast kennis van de klassieke applicatie integratie aspecten, een goede visie op het governance model en het benodigde informatielandschap. Door te kiezen voor een procesgerichte aanpak wordt de klant meegenomen in de te bepalen richting zonder daarbij de benodigde architectuur uit het oog te verliezen.

Information Lifecycle Architects
Onze Information Lifecycle Architects maken het verschil door de balans te brengen tussen bedrijfsprocessen, informatie en archiverings-oplossingen. Daarvoor is de kennis aanwezig van legal & business requirements voor zowel het EPD, als de financiële en logistieke informatie. En ook kennis omtrent authorisatie en beveiliging van gegevens. Middels een procesgerichte aanpak wordt een ‘beheersing over informatie' versus een ‘TerraBytes reductie' implementatie gerealiseerd.
Het implementeren van een Information Lifecycle Management strategie in een operationele omgeving is in de praktijk zeer weerbarstig. Door een jarenlange ervaring in complexe omgevingen, zijn wij in staat om de beheersing over informatie van toegevoegde waarde te laten zijn voor onze klanten.

ERP Business Consultancy
Onze ERP Business Consultants onderscheiden zich door een bedrijfskundige achtergrond met ICT als basis. Alleen een certificaat voor een software module is niet voldoende. Onze mensen zijn breed georiënteerd op meerdere gebieden zodat over functionele grenzen heen wordt gekeken. En hebben oog voor de mens, het veranderingsproces.

Business Consultancy
Onze ervaring hebben we opgedaan bij verbetertrajecten, disentanglement projecten, SCOR implementaties en andere. Deze ervaring in combinatie met onze aanpak maken het verschil door op een evenwichtige wijze bedrijven en organisaties door een duurzaam verbeter traject te begeleiden.

Voor veel bedrijfsprocessen hebben wij ‘kant en klare' vragenlijsten klaarliggen waardoor de efficiency aanzienlijk wordt verhoogd. Daar waar nodig brengen wij ‘tools' in om de data en processen te analyseren en snel op orde te krijg


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten