Constructief Groep

Instroom, doorstroom en uitstroom van personeel
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-01-2008
Opdrachten
9
Laatste opdracht
14-08-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De Constructief Groep is uw gesprekspartner voor Maximalisatie van Menselijk Potentieel. De Constructief Groep bestaat uit een drietal zelfstandige bedrijven die diensten aanbieden op het gebied van: Personal Recruitment (WorkTransfer), Training & Coaching (InterGentes)en Re-integratie & Outplacement (InterTransfer). De Constructief Groep is de verbindende factor tussen deze bedrijven en zorgt voor synergie, waardoor wij u optimaal kunnen ondersteunen bij het bereiken van uw bedrijfsdoelstellingen.

Waarom de Constructief Groep?
Maximalisatie van Menselijk Potentieel bereiken we door goed te luisteren naar onze gesprekspartner, onze dienstverlening goed op elkaar af te stemmen en de brede expertise en het netwerk van onze bedrijven in te zetten. U kunt ons inschakelen voor uiteenlopende opdrachten op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel. Bedrijven, instellingen en particulieren voorzien wij in hun behoefte aan kennis en advies.

Samenwerken is ons motto. Elke opdracht is uniek en benaderen we met een open mind, doelgericht en vol enthousiasme. Natuurlijk beschikken we ook over de nodige kennis en ervaring. Van welke vorm van dienstverlening u ook gebruikmaakt, deze wordt altijd afgestemd op uw specifieke situatie, behoeften en doelstellingen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten