InterimTechniek

InterimTechniek

Interim Projecten - Detachering - W&S
5706GN Helmond (NB)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
05-02-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
05-02-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

INTERIM TECHNIEK omdat….

Het voorzien in de behoefte naar INTERIM capaciteit, door het samenbrengen van de Industrie en de Technische Interim professionals. De behoefte vanuit de bedrijfsvoering koppelen aan de beschikbare competenties gericht op de korte termijn. Gespecialiseerd in de technische competenties werktuigbouwkunde, elektrotechniek, industriële automatisering en technische bedrijfskunde.

Specialisatie en expertise

Jouw nieuwe INTERIM PROJECT in de techniek vind je bij ons!

“INTERIM TECHNIEK” is er voor de regionale Opdrachtgever met een tijdelijke vraag en de nationaal georiënteerde Interim Professional met haar specifieke aanbod. Door continu deze twee klanten met elkaar af te stemmen, ontstaat de juiste samenwerking. Flexibiliteit, kennis, ervaring en vakmanschap zijn hiervoor cruciaal. Toekomst gericht met een gezamenlijk resultaat! Ervaringsdeskundige, integer en met een win-win komen tot een gezamenlijk, toekomstgericht resultaat. Het zijn deze drie zaken die ons onderscheiden. Wij hebben een andere kijk op talent in de samenleving en het toekomstig werkgeverschap.

Praat eens met een van onze medewerkers met ervaring uit jouw vakgebied in de branches

Industrie (proces); chemische, voedingsmiddelen, farmaceutische industrie

Industrie (maak); stuks/massa, verpakking, scheepsbouw, automobiel industrie

Installatietechniek: ingenieursbureaus en installatie bedrijven

Voor jouw ‘next step’ in je carrière of uitdagend project als zelfstandig professionals. Wij bieden interessante opdrachten gericht op advies, engineering, coördinatie, projectleiding en lijnmanagement.

Overige informatie

Bij INTERIM TECHNIEK is iedereen klant: zowel de Interim Professional als ook de Opdrachtgever. Een andere benadering van de huidige markt en een bewuste keuze. Jij als Professional (zzp / freelance / gedetacheerde) wilt ook als klant behandelt worden.

•Waarom is dit anders?

De Interim Professional is klant als het gaat om het uitvoeren van de INTERIM opdracht. Hij/Zij maakt afspraken over de vorm van uitvoering en de beloning hiervoor. Zo zorgt INTERIM TECHNIEK ervoor dat meer inzet en meer uren direct worden beloont. Dit geldt ook voor een langere duur van de opdracht, waarvoor de Interim Professional automatisch volgens afspraak meer gaat verdienen. In plaats van minder…

•Hoe waarderen wij meer inzet?

In overleg met INTERIM TECHNIEK


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten