InterimWorX

InterimWorX

Detachering, Interim management en Werving & Selectie
Stationsplein 45
3013AK Rotterdam (ZH)
0104774458
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-08-2008
Opdrachten
280
Laatste opdracht
24-10-2016
Beoordelingen
3
Gecontroleerd
Ja

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

InterimWorX is personeelsbemiddelaar binnen de vakgebieden ICT, Salarisadministratie, HRM en Finance. Op basis van werving en selectie, detachering en interim management bieden wij sinds 2003 met enthousiasme en zorgvuldigheid de best mogelijke personele oplossing. InterimWorX is geen doorsnee bemiddelaar. Wij geloven in maatwerk en kiezen voor een persoonlijke benadering van onze opdrachtgevers en kandidaten. Samen komen we tot de beste match!

Zoekt u een Salarisadministrateur of Salarisadviseur, een Windows VMWare Linux specialist of bijv. een TOPdesk applicatiebeheerder, wij zijn u graag en goed van dienst. Ook voor HR en Finance Professionals van HR Assistant tot HR Business Partner en van medewerker debiteuren- en crediteurenbeheer tot Manager Finance.

InterimWorX bemiddelt binnen de “grote Randstad en indien gewenst binnen een dag.

Specialisatie en expertise

Met een no-nonsense werkwijze en een pragmatische aanpak richten wij ons op het invullen van interim- en detacheringsopdrachten.

Overige informatie

InterimWorX is niet alleen gevestigd in Rotterdam, maar voelt zich ook thuis bij de uitstraling van die stad: geen woorden maar daden. Onze werkwijze om zowel tot een opdracht als bij een passende kandidaat te komen kenmerkt zich dan ook door een pragmatische, snelle maar bovenal persoonlijke aanpak.

InterimWorX is NEN 4400-1 gecertificeerd, voldoet aan de Waadi-check en staat geregistreerd bij het SNA (Stichting Normering Arbeid). Hierdoor bent u verzekerd van correcte (ook voor de fiscus!) en adequate dienstverlening.Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten