Inter Solutions

Detachering, werving & Selectie, trainingen
Nieuwegein (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-06-2010
Opdrachten
4
Laatste opdracht
20-09-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Inter Solutions is gespecialiseerd in werving en selectie, detachering en interim management van hogeropgeleid personeel in ICT en Finance. Onze opdrachtgevers bevinden zich in de sectoren bank- en verzekeringswezen, zorg en overheid.

Inter Solutions heeft het unieke Talent Management concept ontwikkeld waarbij zowel veelbelovende jonge professionals als senior professionals intensief worden gecoached voor optimale instroom binnen een organisatie.

Inter Solutions' filosofie is dat kennis en kunde van mensen op belangrijke posities bij onze klanten terecht komen en behouden blijven. Daartoe kiest ruim 60% van onze klanten het Talent Management concept op basis van een detavast constructie.

Op onze website kunt u meer lezen over alles wat Inter Solutions te bieden heeft. Op iedere pagina staat een actueel overzicht van de nieuwste vacatures en het is zeer eenvoudig om op een geschikte vacature direct online te reageren. Aarzel niet om contact op te nemen wanneer u meer informatie wilt over uw mogelijkheden bij Inter Solutions.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten