Ronald Jacobs

Business Line Manager
Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-07-2014
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Business Assurance
De uitgebreide auditprogramma’s, trainingen, tools en certificeringsdiensten van Intertek helpen u om uw managementsysteem optimaal te laten groeien.
De kwaliteit van uw product en processen is afhankelijk van de kwaliteit van uw managementsysteem. Intertek helpt u met continue verbetering van uw managementsysteem. Onze experts leveren een klantgerichte aanpak en kijken verder dan de norm en de audit. Zo kunnen wij u een totaaloplossing aanbieden en voegen wij strategische waarde toe aan uw organisatie.
Met bijna 130 jaar ervaring en een uitgebreid netwerk van meer dan 1.000 locaties wereldwijd en 36.000 medewerkers, kunnen wij u lokaal en mondiaal ondersteunen. Wij delen onze kennis, best-practices en helpen bij het beoordelen aan de hand van de nieuwste industrieeisen, richtlijnen, normen, of uw eigen interne normen. Ons team helpt u verder bij het waarmaken van uw doelstellingen en de verwachtingen van uw stakeholders waar te maken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten