InterWork B.V.

Bouwkunde
Amsterdam/ Delft (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-10-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
29-04-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

InterWork is een landelijk actief detachering- en werving & selectiebureau. Sinds 1997 bedienen wij vanuit vier vestigingen (Amsterdam, Delft, Arnhem en Eindhoven) de markt in de branches bouw, vastgoed en overheid. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van hoog opgeleide bouwkundigen, juristen en interim-managers. Onze organisatie onderscheidt zich door de focus op ons specialisme en vergaande persoonlijke aandacht. Wij bieden kwaliteit door te investeren in talent en de ontwikkeling van onze medewerkers.

InterWork bemiddelt met name hoog opgeleide bouwkundigen (MTS/ HTS/ TU) in diverse functies van werkvoorbereiding, opzichters tot bouwkundig tekenaars en projectleiders. De kwaliteit van onze medewerkers is voor ons van onschatbare waarde. Gedurende de afgelopen twaalf jaar hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van specialisten die wij met een gerust hart bij onze opdrachtgevers aan het werk laten gaan.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten