Invender

Invender

Toonaangevende software uitgeverij voor consumenten / MKB
Almere / Heiloo (FL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-07-2006
Opdrachten
3
Laatste opdracht
02-02-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 161 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Invender is een toonaangevende software uitgever welke zich met name richt op de particuliere en MKB markt binnen de Benelux.

Op pan-europees niveau ontwikkelen, licenceren en distribueren wij state-of-the art, innovatieve software producten met als doel de consument professioneel resultaat te kunnen bieden met een minimaal kennisniveau. Onze One-Stop-Box oplossing.
Ditzelfde geldt voor onze handige tools.

Onze producten worden verkocht via de gerenommeerde winkelketens als MediaMarkt, Dynabyte, Makro, Office Centre, Dixons, V&D, Bijenkorf,Fnac, Exxel, Staples etc.

Enkele van onze producten: Web to Go Personal, USB Stick Locker, VideoConverter voor iPOD, CRM to Go Pro, Freestyle Flash, Websites in Frontpage, onze A-Count boekhoudserie, 1-2-3-Factuur etc.

Invender is continue in beweging en heeft een permanente opdrachtenstroom van nieuwe projecten op het gebied van webbased CMS systemen in php4.x of 5 en Msql 4 welke haar weg vinden naar onze klanten binnen Europa.

Ook staat Invender open voor ideeen van derden of een reeds ontwikkeld product welke voor onze doelgroep geschikt zou kunnen zijn en welke wij zouden kunnen inzetten.

Schroom niet contact met ons op te nemen via: info@invender.nl

of even te bellen: +31 (0)36 546 89 66


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten