InWork

InWork

ICT specialisten
1101CJ Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-01-2008
Opdrachten
457
Laatste opdracht
03-06-2016
Beoordelingen
11
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • WTS Detachering 29 opdrachten
  • KPN Consulting 240 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

InWork is een ICT detacheringsbureau en behoort inmiddels tot de grootste leveranciers op het gebied van ICT personeel voor beheer en support. Wij focussen ons op de detachering van helpdeskmedewerkers, systeembeheerders, werkplekbeheerders, netwerkbeheerders en applicatiebeheerders.

Specialisatie en expertise

InWork streeft ernaar een betrokken HR partner te zijn waar de beste ICT professionals graag voor werken en waar opdrachtgevers vol vertrouwen hun personele vraagstukken aan uitbesteden. Oplossingen voor deze vraagstukken bieden wij in de vorm van ICT detachering, detavast, co-sourcing en Freelance opdrachten.

Overige informatie

InWork onderscheidt zich van andere detacheringbureaus in Nederland door een zeer persoonlijke, medewerkergerichte benadering. We volgen onze medewerkers op de voet en begeleiden opleidingen en werkervaring zorgvuldig. Zonder tevreden medewerkers immers geen tevreden opdrachtgevers!


Beoordelingen

1 2 3

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten