Finalist IT Groep

Finalist IT Groep

Java / J2EE
3605MA Maarssen (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-10-2007
Opdrachten
15
Laatste opdracht
20-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Finalist is een softwarehouse gespecialiseerd in het ontwerp, de bouw en het beheer van internet toepassingen en mobiele bedrijfsapplicaties. Ons team bestaat uit hoog opgeleide ontwikkelaars, ervaren met object geori├źnteerde methodieken.

Experts op alle JavaTM platforms

Wij zijn experts op alle Java platforms en hebben dus verstand van

Java, Java EE, J2ME, XML, XSLT, EJB, Soap, Servlets, Portlets, Swing, Struts, Cocoon, JSP, Javascript, JMS, JAAS, Webservices, Spring, Hibernate, JFS, Wicket, Liferay, Hippo, CQ5, Scrum et cetera.

Finalist is gewoon heel goed

Wij hebben veel projecten uitgevoerd binnen alle facetten van Internet, Intranet en Extranet. Wij zijn expert in alle facetten van Spring/Java EE/J2ME en ook onze kennis en kunde op het gebied van Portals en Enterprise Application Integration is uniek te noemen.

Mobiele ICT

In nauwe samenwerking met onze klanten hebben wij al diverse geïntegreerde bedrijfsapplicaties ontworpen en gerealiseerd. Aspecten als synchronisatie, datacommunicatie en beveiliging nemen we daar in mee.

Projecten en detachering

Indien u ons inschakelt voor uw projecten zullen wij u versteld doen staan van onze professionaliteit. Deze vertaalt zich in heldere offertes en afspraken en desgewenst een vaste prijs. Naast het uitvoeren van complete projecten op ons kantoor in Haarlem detacheren wij onze specialisten overigens ook. Zij zullen u imponeren met hun productiviteit.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten