IQ Select

IQ Select

Uitzenden en detacheren
2991LS Barendrecht (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
19-10-2015
Opdrachten
22
Laatste opdracht
20-06-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Baker Tilly Berk NV 44 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Uitzend- en detacheringsbureau, gespecialiseerd in

•Techniek
•HRM
•Legal
•Management
•Finance
•Sociale Zekerheid
•Overheid

Specialisatie en expertise

Steeds meer opdrachtgevers kiezen voor kwaliteit en het is minder van belang welk detacheringsbureau deze kwaliteit weet te leveren. Dat betekent dat de hoger opgeleide kandidaat veel keuze heeft op de arbeidsmarkt. Binnen de overheid zetten vrijwel alle gemeenten hun tijdelijke vacatures en projecten vaak op digitale ‘marktplaatsen’, waar detacheringsbureaus hun beste kandidaten op kunnen aanbieden. Dat betekent dat veel bureaus beschikken over dezelfde vacatures en dat je dus als kandidaat wel degelijk keus hebt via welk bureau je een uitdagende opdracht zou willen vervullen. IQ Select kiest hierin voor een transparante benadering, waarin we de kandidaat van begin tot einde betrekken in het proces van een tijdelijke vacature.

Visie

Vanuit IQ Select willen we dat de kandidaat bepaalt hoe en in welke richting zijn/haar loopbaan zich begeeft. Er moet uitdaging in te vinden zijn, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast hoort er een goede beloning bij. Een bureau moet kandidaten goed kunnen faciliteren, zodat men zich kan concentreren op het uitoefenen van de (tijdelijke) functie. Dat betekent dat alle HR gerelateerde zaken keurig op orde moet zijn. Ook secundaire arbeidsvoorwaarden moeten goed geregeld worden. Daarnaast willen we kandidaten ook bij het aflopen van een opdracht spoedig weer een nieuwe opdracht kunnen aanbieden. Dat lukt alleen wanneer je je kandidaten goed kent en weet welke kant ze op willen. Persoonlijk contact is voor ons dus heel belangrijk.

Overige informatie

Motto: "Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken!"


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten