ISAAC The Full Service Internet Agency

ISAAC The Full Service Internet Agency

Web- en Software Oplossingen
Eindhoven (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-03-2013
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

AANGENAAM, WIJ ZIJN ISAAC

Sinds onze oprichting zijn we ‘gek van internet’. We zien ons vak als een ambacht. Vandaar dat we dagelijks met passie en gedrevenheid werken aan web- en softwareoplossingen. We luisteren naar onze klanten en denken met ze mee. Zo voorzien we ze van een deskundig advies, gebaseerd op jarenlange ervaring. We werken dus niet vóór, maar met onze klanten. Die persoonlijke benadering maakt ISAAC anders.

Of het nu gaat om het ontwikkelen van een beheerbare website, solide webshop, mobiele applicatie, selfservice portaal: ieder project wordt nauwkeurig en ambachtelijk uitgevoerd. Dat geldt ook voor onze creatieve concepten en vormgeving waarbij we oog houden voor uw boodschap. Één ding is zeker: we leveren een oplossing met het gewenste resultaat.

ONZE DIENSTEN

  • Projecten (maatwerk)

  • Producten (kijk op isaacproducts.nl)

  • Services (hosting, SLA, monitoring, etc)

TROTS OP ONZE KLANTEN

Onze klanten zijn voornamelijk actief in retail, finance, healthcare en wholesale. We werken onder andere samen met Miele, KPN, Ohra, Lunet zorg en Megapool. Wilt u een nog beter beeld? Bezoek dan onze website www.isaac.nl.

Specialisatie en expertise

Websites, Webshops, Mobiele Applicaties, Self Service Portalen, Single Sign-On oplossingen, Open Source, HTML/CSS Ontwikkeling, Webdesign, Online Branding, Consultancy

Overige informatie

CREATION (UK)

Creation is een financiële serviceorganisatie in het Verenigd Koninkrijk. Creation is onderdeel van LaSer UK, toonaangevend leverancier van diverse klantenprogramma’s.

Na een uitgebreide blauwdruk ontwikkelde ISAAC een modern portaal op basis van het ISAAC Self Service Portal. Dit portaal is volledig door Creation te beheren. Daarnaast kunnen meerdere merken en partners in het portaal worden omsloten. Het nieuwe ‘My Account’ geeft een transparant overzicht van het betaalgedrag in een modern vormgegeven dashboard. Bovendien werd het portaal geoptimaliseerd voor tabletgebruik. ISAAC realiseerde daarnaast een flexibel actieplatform voor landingpagina’s en een gebruiksvriendelijke aanvraagstraat die geheel in teken staat van conversie. Creation heeft de mogelijkheid om geheel zelf een actiesite te genereren.

Meer informatie: www.isaac.nl/#/wat/portaal_creation_uk

-------------------------------------------------------------------------

KPN ROAMLINE

KPN is een toonaangevend leverancier van telecommunicatie- en IT-diensten in Nederland. KPN biedt consumenten vaste en mobiele telefonie, internet en televisie. Voor zakelijke klanten verzorgt KPN complete telecommunicatie- en IT-oplossingen.

ISAAC ontwikkelde een logo, frisse beeldentaal en een internationaal georiënteerde webshop. De webshop is tweeledig opgebouwd. Zo is er het bestelgedeelte waar bezoekers eenvoudig hun ‘Roamline SIM-kaart’ kunnen bestellen. Na bestelling en ontvangst van de SIM-kaart dient de gebruiker deze te activeren in het speciaal ontwikkelde gebruikersportaal. Hier kunnen klanten ook hun persoonlijke gegevens, periodieke facturatie en dataverbruik inzien. Systeemintegratie was ook noodzakelijk op de koppelingen met Jasper Wireless en de betaalmodule van Buckaroo mogelijk te maken. Voor de uitlevering van de SIM-kaarten werkt KPN samen met Reviva.

Meer informatie: www.isaac.nl/#/wat/webshop_roamline

-------------------------------------------------------------------------

WINKELSTRAAT.NL

Een online verkoopkanaal is voor veel kleine retailers een behoorlijke investering. Winkelstraat.nl biedt boutiques een totaalconcept voor hun online verkoop.

ISAAC was van begin tot eind betrokken bij dit ambitieuze project. Zo dachten we in de beginfase mee over de technische haalbaarheid. De ‘wireframes’ die ISAAC ontwikkelde vormden de basis voor de gebruiksvriendelijke interface van de webshop. ISAAC was uiteindelijk verantwoordelijk voor de technische realisatie van het platform en de beheeromgeving voor de retailers. Het platform maakt gebruik van Magento, dé open source e-commerce oplossing. Daarnaast werd de ISAAC Product Information Manager ingezet voor het beheer en de verrijking van productinformatie. Hierdoor is de productinformatie eenduidig en van zeer hoge kwaliteit.

Meer informatie: www.isaac.nl/#/wat/webshop_winkelstraat_nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten