i-share Consultancy

ICT Detachering & ICT Projecten
3544 AD Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-09-2009
Opdrachten
38
Laatste opdracht
16-06-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

I-share is een ICT organisatie die zich richt op ICT infrastructuurdienstverlening op maat. Ondanks het jonge karakter van I-share is binnen het management jarenlange ervaring aanwezig in infrastructuurdienstverlening en talent management.

Om de I-share professionals optimaal de kans te geven zich te ontwikkelen, onderhoudt I-share een nauw partnerschap met Fast Lane en LearnWise: ICT opleiders die zorgen voor kennisoverdracht binnen de meest uiteenlopende organisaties. Samenwerking met deze opleidingspartners biedt de mogelijkheid om – naast eigen professionals van I-share – docenten of consultants van de opleiders in te zetten. Deze groep is als eerste betrokken bij nieuwe technologieën en mede hierdoor van extra waarde voor het creëren van inovatieve oplossingen

Het dienstenpakket van I-share is onder te verdelen in diensten op het gebied van Cisco netwerk, virtualisatie, storage en Microsoft infrastructuur. De dienstverlening loopt uiteen van detachering van IT specialisten tot en met het opzetten en uitleveren van ICT infrastructuurprojecten met een resultaatverplichting. Daarnaast biedt I-share ondersteuning bij het vinden van de juiste kennis en kunde op de arbeidsmarkt voor u als opdrachtgever. Uit onze ervaring blijkt dat de juiste persoonlijkheid vaak wel voor handen is, maar de juiste kennis nog niet. De ervaring op het gebied van talent management en development die binnen I-share aanwezig is, helpt de perfecte match te ontwikkelen.

De samenwerking met een aantal preferred partners zorgt ervoor dat I-share in staat is te faciliteren in het leveren van oplossingen voor de volledige ICT waardeketen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten