IT-Staffing Nederland B.V.

IT-Staffing Nederland B.V.

Good thinking!
Nieuwegein (UT)
0306001500
Account type
Intermediair
Geregistreerd
02-11-2007
Opdrachten
6067
Laatste opdracht
14-06-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Ja

Detachering van zelfstandige ICT-specialisten

IT-Staffing is sinds haar oprichting in 1986 uitgegroeid tot één van de grootste IT-detacheerders van Nederland.

Deze jarenlange ervaring, de brede marktdekking, de gedegen kennis van de ZZP-markt en het grote aanbod van projecten vertaalt zich voor onze opdrachtgevers en voor de Zelfstandige Professionals die bij ons onder contract staan in een klantgerichte, slagvaardige organisatie die er voor zorgt dat de juiste persoon op de juiste plaats gezet wordt.

Bekijk onze promotiefilm op: www.it-staffing.nl/Corporate_Movie.aspx

IT-Staffing voor freelancers

We hebben een grote diversiteit aan IT-opdrachten en IT-opdrachtgevers. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ervaren IT-ers om deze opdrachten uit te voeren.

IT-Staffing kan freelancers die ondersteuning nodig hebben in hun loopbaan een spiegel voorzetten. Deze spiegel komt in de vorm van een gesprek met een coach.

Afhankelijk van het eerste gesprek wordt een coachingstraject ingezet. In dit coachingstraject worden de vraagstukken van de freelancer in kaart gebracht.

Daarnaast worden de aanwezige en benodigde competenties met elkaar vergeleken en wordt aan de hand van deze verschillen een verbetertraject in gang gezet. Afhankelijk van de vraag wordt eenmalig een paar uur coaching of maandelijkse sessies voor langere termijn ingezet. Het coachingscontract wordt afgesloten tussen freelancer en IT-Staffing.

Wij nodigen jou van harte uit om te reageren op onderstaande opdrachten!

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten