Mark Bieckmann

IT-trainingen
5315AV Kerkwijk (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-01-2012
Opdrachten
11
Laatste opdracht
10-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Waar staat IT-University voor

Stop met het ‘OUDE leren’ en start met het ‘NIEUWE leren’. IT-University leidt op door gebruik te maken van de principes van het ‘Nieuwe Leren’ en geeft je de mogelijkheid om zelf te bepalen WAT – HOE – WAAR – WANNEER je wil leren.

IT-University biedt ruim 1000 IT trainingen, examens en certificeringen aan voor systeem- / netwerkbeheerders, software developers, projectmanagers en Office gebruikers.

Bij IT-University maakt de cursist alleen gebruik van de modernste leervormen en de beste docenten. Alle docenten van IT-University beschikken over een zeer brede vakkennis en worden gekozen op grond van didactische kwaliteiten, vakkennis en vooral veel praktijkervaring.

IT trainingen op maat

Bij IT-University kun je zelf bepalen WAT – HOE – WAAR – WANNEER je wil leren, eventueel aangevuld met de vragen binnen welk BUDGET en welke DEADLINE. Hierdoor stel je jouw IT opleiding individueel en op maat samen waardoor je sneller, leuker en goedkoper de door jou beoogde opleidingsdoelstelling (IT examen en certificering) haalt. De Adviestool op onze website helpt je om snel de juiste keuzes te maken.

Bezoek ook onze website: www.it.university.nl


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten