Itaq Interim Professionals BV

Itaq Interim Professionals BV

Trusted advisor in Interim Professionals & Interim Management
Laan van Vredenoord 25
2289DA Rijswijk (ZH)
0704152000
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-09-2003
Opdrachten
3778
Laatste opdracht
21-10-2016
Beoordelingen
21
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wie zijn wij?
ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Professionals in ICT en Interim management voor het topsegment van de markt. Onze Interim Professionals hebben HBO+ niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.

Wij leveren in de range van systeembeheerders tot interim managers en programma directeuren. In onze selectie maken wij gebruik van unieke selectie methodieken, waardoor wij de optimale match kunnen maken met onze klanten.

Interesse in een functie van ItaQ Interim Professionals, mail dan je CV, uurtarief en beschikbaarheid naar werving@itaq.nl of kijk op onze website www.itaq.nl

Specialisatie en expertise

ItaQ doet aan waardevolle detachering. Dat betekent dat wij kandidaten leren kennen en live-assessments uitvoeren. Wij schuiven nooit zomaar een CV door. Meer dan alles zijn we altijd op zoek naar de beste match voor zowel kandidaat als klant en gebruiken hiervoor de nieuwste selectietools en methodieken. ItaQ heeft meer dan 40 eindklanten en is de snelst groeiende detacheerder van Nederland op gebied van IT en Interim Management. Onze klanten zijn organisaties met 1000+ medewerkers binnen overheid en het bedrijfsleven. Verder zijn we Graydon gecertificeerd en daarmee een stabiele en financieel gezonde partij die zijn freelancers altijd op tijd betaald, ongeacht of de klant ons heeft betaald.

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1 2 3 4 5

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten