IT=it BV

Support on Demand
De Meern (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-10-2006
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

IT=it heeft zich sinds haar oprichting in 1998 ontwikkeld in een sterk, gezond en zelfstandige onderneming, de klant kan rekenen op 1 tot 25 mensen die zich volledig inzetten voor de klant en bekend staan op het behalen van hoge kwaliteit.

IT=it heeft een eigen houding en visie op ICT die altijd de wensen van een klant in perspectief en doorgroei mogelijkheden bekijkt. Hierdoor komt het wel eens voor dat klanten "afgewezen worden", als een klant ondanks al onze geldige argumenten, die gebaseerd zijn op ervaring en expertise een "foute" richting in wil gaan.

Toekomst
In de toekomst wil IT=it zich blijven inzetten voor juiste en haalbare ICT oplossingen, voor de vragen en problemen van onze klanten. Groei op het gebied van kennis, gesteund en mogelijk gemaakt door diepgaande samenwerking met onze klanten, blijft ons doel. Waarbij de klant deze kennis direct gebruikt ziet in hun oplossingen. Onze manier waardoor we dit mogelijk maken is, door te blijven werken met het vaste IT=it team en onze klanten en snel in te springen op nieuwe ontwikkelingen in de ICT.

Visie
Als technologisch georiƫnteerd bedrijf streven we naar verdere integratie van ICT op alle niveaus in de klantorganisaties. Hierdoor de core business van onze klanten beter ondersteunend.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten