ITRecruitment

ITRecruitment

IT Recruitment experts bemiddelen professionals in heel Nederland
1213PA Hilversum (NH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
17-12-2015
Opdrachten
202
Laatste opdracht
17-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 235 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Onze IT Recruitment experts bemiddelen professionals in heel Nederland voor vaste functies, tijdelijke opdrachten en interim projecten. Met IT Recruitment als IT business partner kunnen organisaties rekenen op een gezonde en solide partner op het gebied van Ontwikkeling, IT Infrastructuur, Beheer, Support, Management en Testen.

Specialisatie en expertise

Wij plaatsen de juiste personen in de juiste baan: wij investeren in het trainen van ons personeel zodat onze consultants kunnen voldoen aan de hoge eisen die wij stellen en zich kunnen blijven ontwikkelen.

Door het optimaal inzetten van kennis en kunde uit onze verschillende sectoren (Zakelijke dienstverlening, Finance, Overheid, Zorg), kan IT Recruitment elke opdracht naar volle tevredenheid van opdrachtgever en IT professional realiseren. IT Recruitment heeft vele IT professionals in huis waardoor we aan iedere vraag kunnen voldoen. Zowel op het gebied van beschikbaarheid, kennis, ervaring en continuïteit. Waar nodig krijgen onze IT professionals gerichte begeleiding en training, zodat het kennisniveau volledig aansluit op uw wensen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten