ITSM People

Service Management
Rijswijk (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-06-2014
Opdrachten
4
Laatste opdracht
25-11-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 235 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten
  • WTS Detachering 28 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Over ITSM-People

Een kwaliteitsbelofte

ITSM-People beschikt over een pool van getalenteerde ITSM-professionals die passie voor IT Service Management combineren met een flinke dosis ervaring, een dienstverlenende instelling en oog voor kwaliteit. Direct inzetbaar dus. Een zorgvuldige intakeprocedure borgt bovendien dat we een goede match maken met uw organisatie. Dat vergt soms wat meer inspanning, ook van uw kant, maar het resultaat is altijd beter. Uw zoektocht naar geschikte ITSM-professionals eindigt daarom altijd bij ITSM-People.
Missie

Nederlands beste ITSM-professionals in een team bij elkaar brengen om kennis te delen en te ontwikkelen, ten behoeve van organisaties die ITSM naar een hoger niveau willen tillen.
Visie

Bij ITSM-People beschouwen we de ā€˜Sā€™ van Service als de belangrijkste letter in ITSM. Kennis van IT is slechts een voorwaarde om een ITSM-rol te kunnen vervullen. Nog belangrijker is een intrinsieke, dienstverlenende instelling en oog voor kwaliteit en efficiency. Daar letten wij extra op in onze selectieprocedures. Daarnaast zien wij het als onze taak te zorgen voor een goede match tussen professional en organisatie. Dat vergt soms wat meer inspanning maar het resultaat is altijd beter.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten