IT Solution Partners Staffing

IT Solution Partners Staffing

ICT Dienstverlening
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-09-2005
Opdrachten
57
Laatste opdracht
14-10-2010
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Novaccent 21 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

IT Solution Partners Staffing voorziet u in de behoefte naar tijdelijk ICT personeel. Wij onderkennen als geen ander de behoefte bij onze opdrachtgevers om binnen een korte termijn te kunnen beschikken over "de juiste persoon op de juiste plaats". IT Solution Partners Staffing voorziet in deze behoefte middels detachering: het ondersteunen van en het adviseren over de inzet van het juiste ICT personeel, welke past in de cultuur van de desbetreffende organisatie.

De juiste combinatie
De juiste combinatie tussen de expertise van onze specialisten en de wensen van uw organisatie gezien werkzaamheden, verantwoordelijkheden, verwachtingen en cultuur is van wezenlijk belang om de juiste match te maken. Ons accountteam start dan ook altijd met een persoonlijke gesprek met uw organisatie, daarna worden aan de hand van de gestelde criteria de juiste personen voorgesteld. Naast deze combinatie zorgen wij voor het borgen van kennis en het juiste kennisniveau van onze specialisten. Middels onze interne organisatiestructuur, in competence centra, zorgen we ervoor dat kennis en ervaringen uitgewisseld worden en de kennis over de opdrachtgevende organisatie intern gewaarborgd wordt.

Onze mensen
Onze medewerkers zijn communicatief vaardig en hebben een adaptief vermogen, waardoor zij goed inzetbaar zijn in diverse organisaties met verschillende waarden en normen. Bovendien werken we met hoogopgeleide mensen met werkervaring, welke gewend zijn mee te kunnen denken op strategisch niveau.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten