ITSync B.V.

ITSync B.V.

Dé specialist in specialistische IT Detachering.
Zwarteweg 10
1412GD Naarden (NH)
0358889114
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-09-2014
Opdrachten
28
Laatste opdracht
17-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie

Na jarenlange ervaring binnen de ICT bemiddeling, heeft Ben Ernsting zijn sporen ruimschoots verdiend. In 2011 heeft Ben ITSync opgericht. Inmiddels heeft hij een team van ervaren mensen om zich heen verzameld, die allemaal dezelfde normen, waarden en werkwijze hanteren. ITSync is hiermee uitgegroeid tot een volwaardige speler in de markt. Of het nu gaat om een generieke Projectleider of een technisch specialist, wij vinden snel de juiste match en brengen daarin vraag en aanbod bij elkaar. Kennis van de IT-wereld, een groot netwerk en goede search- en selectietechnieken gaan hieraan vooraf. En bovenal een open, eerlijke en transparante manier van zaken doen. Dit is waar ITSync voor staat.

Duurzaamheid, persoonlijkheid en vertrouwen staan bij ons voorop. Wij investeren veel in onze klanten en consultants/ZZP’ers en zijn dan ook trots op deze jarenlange partnerships.

Met ITSync als ICT business partner kan je rekenen op een gezonde en solide partner op het gebied van ICT-Detachering, waarbij de focus ligt op continuïteit en service.

Voor de consultant

An honest way of doing business!

In Nederland zijn zo’n 7600 detacheerders actief, waarvan 2400 een specialisatie in de IT hebben. Keuze genoeg dus! Jij als consultant betaalt de rekening, maar heb je ook een mogelijkheid om een andere intermediair te kiezen als je niet tevreden bent? En wat is nou echt de toegevoegde waarde van je tussenpersoon? Valt dat te definiëren, of is enkel jouw CV doorgestuurd?

Allereerst geven wij vooraf duidelijk inzicht in onze redelijke marges en welke diensten wij daarvoor leveren. Wij willen immers werken met tevreden partijen! Transparantie is een van onze kernwaarden, dit zijn wij dus ook over onze marges. Daarnaast acteren wij vanuit een menselijk oogpunt, waarbij frequent persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Bovendien houden wij van lunchen…

Wij werken niet met concurrentie-/relatiebedingen. Simpelweg omdat wij geloven in onze werkwijze en jouw vrijheid. Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat als je eenmaal met ons samenwerkt, je onze meerwaarde zult ervaren. ITSync gaat prat op open en eerlijke communicatie. Een contract is slechts een formaliteit.

Onze specialisten worden ingezet op langdurige en uitdagende projecten bij grote organisaties zoals de ING, Rabobank, de Belastingdienst, overheidsinstellingen, etc.

ITSync doet graag zaken op een informele manier, waarbij de mens centraal staat. Neem eens kijkje op onze referentie pagina en zie wat anderen van ons vinden. Spreekt dit je aan? Laten we eens afspreken om te kijken of jij ook bij de ITSync club past!

Voor de opdrachtgever

Na jarenlange ervaring binnen de ICT bemiddeling, heeft Ben Ernsting zijn sporen ruimschoots verdiend. In 2011 heeft Ben ITSync opgericht. Inmiddels heeft hij een team van ervaren mensen om zich heen verzameld, die allemaal dezelfde normen, waarden en werkwijze hanteren. ITSync is hiermee uitgegroeid tot een volwaardige speler in de markt. Of het nu gaat om een generieke Projectleider of een technisch specialist, wij vinden snel de juiste kandidaat. Altijd op korte termijn, dan wel direct, beschikbaar en met de juiste kennis en kunde.

Onze diensten

  • Detachering

  • Deta-vast

  • Werving & Selectie

Uw voordelen

  • Snelle en persoonlijke aanpak

  • Scherpe tarieven

  • Betrouwbare en transparante partner

Als opdrachtgever kan je erop rekenen dat wij iemand vinden die jouw project naar een hoger plan tilt of die ene belangrijke deadline weet te behalen zonder op kwaliteit in te leveren. Indien nodig stappen wij over de landsgrenzen om de juiste kandidaat te vinden. Wij zijn IND geaccrediteerd en daardoor mogen wij werkvergunningen afgeven. Mede door dit internationale netwerk, is geen aanvraag ons te moeilijk.

Bij de inhuur van tijdelijke medewerkers komt veel kijken. Wellicht ook dingen waar u in de dagelijkse praktijk niet direct aan zult denken. Van adviezen over de constant veranderende wetgeving tot aanbevelingen rondom jouw inhuurproces en alle administratie die daarbij komt kijken, met ITSync als partner word je ontzorgd en kan je rekenen op een gedegen advies.

Wij hanteren een persoonlijke aanpak en staan altijd voor je klaar. Wat ITSync voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten