Leones ICT voor betere zorg

Development, webdesign en systeembeheer
Almere (FL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-11-2008
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Betrouwbare partner op ICT gebied
ICT neemt een steeds belangrijker plaats in in de Zorginstelling van tegenwoordig. Was het vroeger ter ondersteuning van het administratieve proces, tegenwoordig wordt ICT een helper, zowel voor de interne processen als als onderscheidend vermogen ten opzichte van andere instellingen. Daardoor hebben zorginstellingen behoefte aan een goed geïnformeerde en betrouwbare gesprekspartner. Leones heeft ruime ervaring in het geven van advies op maat en indien gewenst, voegen wij de daad graag bij het woord en realiseren voor u een passende ICT voorziening. Dat onze inzet gewaardeerd wordt, blijkt uit de vele trouwe klanten die wij vaak al jarenlang van dienst zijn.

Inventief in het ontwikkelen van nieuwe ICT toepassingen
Medewerkers van Leones zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de ICT. Deze ontwikkelingen gebruiken wij selectief en op inventieve wijze, zodat onze oplossingen zich steeds aanpassen aan de nieuwe eisen die gesteld worden in de zorgsector. Dit zien wij als continue uitdaging met als doel: ICT op de meest effectieve manier inzetten voor onze klanten zodat de beste prijs/kwaliteit verhouding wordt gerealiseerd.

Professionele ICT dienstverlener met een totaalpakket
Leones levert een compleet dienstenpakket dat producten, implementatie, service, training en advies omvat. Wij hebben jarenlange ervaring in ICT dienstverlening voor zorginstellingen en zijn in staat ICT oplossingen te ontwikkelen en te implementeren die op uw behoeften zijn afgestemd. Voor thuiszorg, verpleging en verzorging, GGZ, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen en jeugdzorg zijn wij zodoende een gerenommeerde leverancier op ICT gebied.

Leones biedt een breed scala aan ICT producten en diensten. Onze dienstverlening varieert van beleidsadvies, de complete inrichting van computernetwerken en het ontwikkelen van maatwerk (web)applicaties tot standaard hard- en softwareproducten.
Tot ons dienstenpakket behoren onder andere ook interim management na een fusie, de inrichting van een nieuw rekencentrum of de installatie van een beveiligde netwerk infrastructuur.
In onze dienstverlening zijn wij flexibel: wij kunnen voorzien in de behoefte van organisaties met enkele tientallen tot enkele duizenden medewerkers.

Werkwijze
Leones hecht aan een goede en bestendige band met haar relaties. Dat is een voorwaarde om een goede ICT voorziening te realiseren. Wij maken heldere afspraken en werken volgens vaste stramienen zodat wij ons ook aan die afspraken kunnen houden. Onze medewerkers zijn gemotiveerd en op de hoogte van relevante nieuwe ontwikkelingen. Omdat wij hoge kwaliteitseisen stellen, werken wij samen met gerenommeerde partners op hard- en software gebied.

ICT dienstverlening
De opdrachten die wij uitvoeren zijn op project- of regiebasis. Daarnaast is het mogelijk om meerjarige mantelcontracten af te sluiten.

Een beknopte opsomming van onze producten & diensten

Op project- of regiebasis

Installatie en inrichting ICT netwerken
Maatwerk software
Beleidsadvisering
Interim management
Projectmanagement
Infrastructuur engineering
Informatie analyse
Ontwerp van ICT-architecturen
Training
Website en intranet ontwikkeling

Op contractbasis

ICT Servicedesk
Systeembeheer
Werkplek service
Datacenterbeheer
Technisch applicatiebeheer
ASP diensten en hosting
Beheerde netwerkinfrastructuren
Calamiteiten service


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten