DTP@Work B.V.

Detachering, Consultancy en Werving & Selectie binnen ICT, Marketing & Sale
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
26-11-2007
Opdrachten
12
Laatste opdracht
29-06-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Dedicated Top Professionals
DTP@Work detacheert, werft en selecteert Dedicated Top Professionals van minimaal HBO/WO niveau op ICT, marketing, sales en communicatie gebied.

Betrokkenheid, Transparantie en Professionaliteit
Wij staan voor Betrokkenheid, Transparantie en Professionaliteit. Zowel voor onze opdrachtgevers als voor onze medewerkers.

DTP@Work
Want DTP-ers begrijpen dat uw succes ook hun succes is en vinden het een uitdaging om echt met hart en ziel voor uw succes “te gaan.

Twan Jacobs

Specialisatie en expertise

ICT
Marketing
Communicatie
Financiële dienstverlening
Banken/Verzekeraars
Overheid
Retail
Projectmanagement
Programma management
Lijnmanagement

Overige informatie

Beter resultaat
Betrokken, dedicated, medewerkers halen meer uit zichzelf en meer uit hun functie. Ze functioneren beter, zijn enthousiaster en weten dit enthousiasme over te brengen op hun collega’s. Hierdoor zijn hun resultaten beter dan die van de gemiddelde medewerker. Dit is onze visie achter DTP@Work.

Hoog niveau
DTP@Work werkt met zulke dedicated top professionals. Wij detacheren, werven en selecteren DTP-ers van minimaal HBO/WO niveau op ICT, marketing, sales en communicatie gebied. Onze DTP-ers hebben bovengemiddeld ervaring en betrokkenheid. Top professionals die begrijpen dat uw succes ook hun succes is en die het leuk vinden om echt met hart en ziel voor uw succes “te gaan. Mensen ook die door constante scholing in zichzelf blijven investeren om bij de top in hun vakgebied te blijven behoren.

Het Geheim
Het geheim van onze formule is even doeltreffend alsook eenvoudig en is – in essentie – terug te voeren op ons motto “betrokkenheid door transparantie. Wij staan voor eerlijke, duidelijke en volledig transparante afspraken met zowel onze opdrachtgevers alsook onze medewerkers.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten