Imagine, de krant voor deze tijd

Jan Bongers
Zaandam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
12-01-2008
Opdrachten
2
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Imagine is een initiatief van freelance journalist Jan Bongers uit Zaandam. Het is een krant op tabloidformaat die zes keer per jaar in een oplage van 20.000 exemplaren verschijnt. Imagine is een verademing in een wereld die zo sterk in de ban lijkt te zijn van angst. Wij laten zien dat ieder mens oneindig veel innerlijke kracht heeft om de wereld te veranderen. Je kunt zoveel meer dan je denkt!
Imagine wordt gemaakt vanuit de overtuiging dat de aarde en de mensheid op de drempel staan van een nieuw tijdperk. Die nieuwe tijd wordt in de heilige boeken van alle grote religies en ook door inheemse volkeren zoals de Indianen en de Aboriginals voorspeld. Astrologisch gezien is het de overgang van het Vissentijdperk naar het tijdperk van de Waterman. De Maya-kalender eindigt in 2012, en dat jaar wordt door velen dan ook gezien als het begin van de nieuwe tijd. Alles wijst er op dat we nu op de drempel staan van dat nieuwe tijdperk en dat wij het allemaal zullen meemaken.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten