Janse & Vingerhoed Consultants and

ICT Consultancy en Systeem Ontwikkeling
Alphen aan den Rijn (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-09-2006
Opdrachten
10
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 30 opdrachten
  • Helion IT 159 opdrachten
  • KPN Consulting 239 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Janse & Vingerhoed Consultants & Engineers (1997) is dé gespecialiseerde dienstverlener voor ICT, Legal, Compliance en Finance. Of u nu tijdelijk ondersteuning wilt door een consultant of een project compleet wilt outsourcen: u bent bij ons aan het juiste adres. Bijzonder aan onze dienstverlening is dat wij eigen compliance en risk management oplossingen hebben ontwikkeld. Inclusief de bijbehorende tools. Die kwaliteit is nog steeds de basis voor onze jarenlange zakelijke relaties met diverse grote en beursgenoteerde ondernemingen.

Onze diensten in het kort

  • Project development: complete outsourcing van projecten. Onder eigen management voeren wij uw project uit tegen een fixed price en behalen daarbij op tijd de door uw organisatie gestelde doelen.

  • Consultancy: tijdelijke ondersteuning door een consultant voor ICT, Legal, Compliance en Finance. Wij zijn een wereldwijde intermediair en kunnen de beste match maken tussen uw organisatie en een hooggekwalificeerde professional.

  • Compliance tools: wij ontwikkelen en implementeren eigen Compliance en Risk Managementoplossingen. Tot tevredenheid van onze klanten: banken, investment managers, pensioenfondsen, accountmanager en beursgenoteerde ondernemingen


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten