First Eight

Java
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-06-2007
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

First8 realiseert maatwerk software oplossingen voor het bedrijfsleven. Onze expertise omvat het hele spectrum: het creatief meedenken over een (nieuw) concept tot aan daadwerkelijke implementatie en het in beheer & onderhoud nemen van een applicatie.

Open Source en Open Standaarden passen volledig binnen onze bedrijfsfilosofie. Wij volgen alle nieuwe ontwikkelingen op de voet en maken op het gebied van technologie bewuste keuzes. Java is het platform dat wij gekozen hebben.

Wij werken met onze klanten nauw samen op een projectmatige wijze. Onze aanpak werkt met korte iteraties waarbij continu het einddoel bijgesteld kan worden. Daarbij opereren wij vaak risicodragend in de vorm van fixed price, fixed date opdrachten.

Met hoogwaardige technische consultants met liefde voor het vak zijn wij flexibel en slagvaardig. Wij houden van techniek, complexe uitdagingen en processen die de core business van de klant betreffen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten