Javelin ICT

Uw kennis in automatisering
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
25-03-2011
Opdrachten
2
Laatste opdracht
20-06-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Javelin is een geinspireerd en snel groeiend ICT bedrijf, opgericht in 2000. Wij bieden onze klanten innovatieve ICT oplossingen, waaronder systeem- en netwerkbeheer, server- en website hosting, internet verbindingen en de ontwikkeling van website en windows applicaties.

Javelin is een regionaal georienteerd bedrijf. Onze focus ligt op klanten uit het MKB segment, welke wij vanuit ons kantoor op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven bedienen.

Wij streven naar langdurige en intensieve relaties met klanten. Door onze kennis van en inzicht in uw bedrijf voortdurend verder uit te bouwen, kunnen we vernieuwende en praktische oplossingen aandragen die volledig voldoen aan veranderende behoeften.

De bedrijfscultuur is gebaseerd op integriteit, openheid, respect en plezier in het werk. Gemiddeld genomen hebben de medewerkers van Javelin ruim 10 jaar ervaring in de IT dienstverlening.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten