Safir Consulting

ICT Freelance research
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-04-2007
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bent u geregeld op zoek naar mensen met ervaring voor het uitvoeren van specifieke opdrachten binnen uw lopende ICT opdrachten (ERP, nieuwe ontwikkelingen, migraties, ...), en ondervindt u problemen bij het invullen van deze vacatures?

Wij kunnen u helpen! Safir CONSULTING werd recent opgericht vanuit de ervaring dat er een grote vraag is ontstaan in de markt naar de(r)gelijke specialisten.
Deze specialisten hebben nood aan professionals die de vraag bij het aanbod kunnen brengen. Safir CONSULTING wil zich onderscheiden in zijn bijzondere aanpak naar zowel de zelfstandige contractor als naar de klant toe. In deze business ontbreekt het vaak aan de 'human touch' zowel in het behandelen van resource-aanvragen als in het screenen en het achteraf behandelen van potentiƫle kandidaten.

Daag ons uit! Als u een aanvraag heeft, zendt ons dan de beschrijving van het gezochte profiel en wij doen de rest!

U kan terecht op onze website (www.safir-consulting.eu) of u kan ons contacteren via mail (info@safir-consulting.eu) of telefoon ( +32 (0)2 481 00 55).


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten