JOBZO.com

Recruitment, Vacaturesite, Offshore Development
Reeuwijk (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-12-2006
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

DE ORGANISATIE

JOBZO is een wereldwijde vacaturebank. Met kantoren in Europa,
Azië en het Midden-Oosten bedienen we diverse organisaties. JOBZO participeert niet in de recruitment processen maar zorgt voor een match tussen vraag en aanbod met behulp van het portaal op WWW.JOBZO.COM.

SPECIALIST

Onze kantoren in diverse regio’s (Europa, Azie, Midden-Oosten) stellen ons in staat iedere markt op zijn eigen manier te bedienen. In iedere regio worden werkzoekenden gemotiveerd hun CV op WWW.JOBZO.COM te plaatsen. Dit resulteert in een grote database aan werkzoekenden en in die zin een bron van informatie voor bedrijven welke op zoek zijn naar internationaal en gekwalificeerd personeel. Zorg er voor dat u de kans op goed personeel niet mist en schrijf u vandaag nog in. Verkrijg toegang tot uw persoonlijke domein, met daarin een veelheid aan voordelen (zoals het toevoegen van uw eigen bedrijfsprofiel met videopresentatie, een eigen emailbox, Tracking en Tracing van sollicitanten, etc.)


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten