Masters in Finance

Masters in Finance

Transparant in Financiële Detachering
Den Haag (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
13-11-2007
Opdrachten
3
Laatste opdracht
27-06-2014
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 33 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Masters in Finance is gestart in maart 2006. Al snel begonnen de eerste medewerkers en inmiddels hebben we meer dan 50 medewerkers in vaste dienst. Masters in Finance biedt hun medewerkers niet alleen een marktconform salaris, maar ook zaken als opleiding en persoonlijke aandacht staan hoog in het vaandel. Daarbij durven we ook te zeggen dat we een gezellige informele organisatie zijn die flexibel meedenkt met de mensen.

Waarom nu Masters in Finance?

Wij zijn van mening dat wij de beste prijs kwaliteit bieden die er op dit moment te krijgen is in de Financiële Detachering, tevens zijn wij van mening dat alle medewerkers Masters zijn in de uitvoering van hun functie.

Wat mag u verwachten van Masters in Finance?

Transparantie, Openheid en Eerlijkheid. Andere partijen geven dit waarschijnlijk aan, maar doen zij het ook? Durven zij volledige openheid te geven in hun prijsopbouw? Durven zij eerlijk aan te geven wat het salaris is van hun medewerkers? Kwaliteit is natuurlijk het allerbelangrijkste, u wilt kwaliteit en die gaat u bij Masters in Finance ook krijgen.

Kortom Masters in Finance is uw nummer 1 voor het invullen van uw tijdelijke en vaste financiële posities.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten