Jelco van Doorn

Jelco van Doorn

projectmanagement
3417MR Montfoort (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-04-2007
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Jelco van Doorn is een ervaren en daadkrachtig interim projectmanager die business veranderingen daadwerkelijk implementeert. Hij heeft diverse complexe (multidisciplinaire) projecten en programma’s succesvol uitgevoerd. Daarbij heeft hij bewezen in staat te zijn om de interactie tussen processen, mensen, cultuur, organisatie, management en systemen te doorgronden en te optimaliseren.
Bedreven in management en leveren van advies op gebieden van business migraties, ketenintegratie en ontwerp en realisatie van grote transactie verwerkende organisaties, processen en informatiesystemen.
Als functioneel architect is hij veelzijdig in het aansturen en verbeteren van bedrijfsprocessen. Hij is scherpzinnig en verzekert een bedrijfsbrede borging door ervaring in o.a. financiële, administratieve, service en verkoop (CRM), logistieke (ERP), call center en ICT beheer-processen/ITIL.
Als projectmanager is hij hands-on en geeft uitvoeringskracht aan het project. Hij heeft veelvuldig de hele projectcyclus doorlopen; vanaf de opstartfase naar analyse van wensen en verbeteringspotentieel tot daadwerkelijke verandering en beheer, met het daarbij behorende intern en extern afsluiten van overeenkomsten met leveranciers, klanten en te werven medewerkers. Hij is sterk in het structureren van werkzaamheden en het aansturen volgens gestructureerde methoden. Daarbij past hij de aanpak aan op de situatie, als leidraad gebruikt hij Prince2.
Jelco is in staat om doelstellingen te realiseren ondanks complexe situaties met diverse partijen (business stakeholders, geoutsourcde activiteiten, leveranciers), stevige druk, veranderende organisatie en business requirements en ICT uitdagingen.

Specialisatie en expertise

Projectmanager
Projectmanagement
Programmamanager
Data en klantmigraties
Data kwaliteit en rationalisatie
Ketenintegratie
Proces analyse en ontwerp
Requirements management
Pakket selecties
RFI
RFP
Systeemimplementatie
Systeemintegratie
Telecom
Hypotheken en woningmarkt
Betalingsverkeer
SEPA
Sparen
Kredieten
Markets
Trade Finance
Verzekeren
Prince2
MSP
Scrum
DSDM
RUP
Test management
Tmap
ITIL
ASL
Business Process Management
BPM
Workflow Mangement Systeem
Document Management Systeem
SOA
Webservices
SQL Server
Visual Basic
.NET
SAP BW
Websphere
ICT


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten