Tri-ennium

Zakelijke ICT dienstverlening
Capelle aan den IJss (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
23-10-2007
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Helion IT 163 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Tri-ennium, opgericht in 1997, werkt al jaren voor gerenommeerde bedrijven om invulling te geven aan de ICT behoefte. Inmiddels hebben we vestigingen in Nederland, België en Engeland.

Als organisatie streven wij om toegevoegde waarde te bieden, om uw ICT behoefte binnen de organisatie te optimaliseren. Dit betekent dat de projecten die wij voor u realiseren, altijd gericht zijn op duurzame oplossingen, waarbij gedane en toekomstige investeringen niet op zich staan. Meer dan 100 projecten hebben wij op deze manier inmiddels succesvol afgerond.

Tri-ennium levert diensten op het gebied van ICT-Consultancy, Systeemintegratie en neemt voor klanten bedrijfsprocessen in beheer, waarbij ‘commitment’ naar haar klanten van essentieel belang is. Tri-ennium ontwikkelt en implementeert ICT vraagstukken op het gebied van dagelijks netwerkbeheer tot gespecialiseerde opdrachten. In de vorm van een eigen kwaliteitssysteem, waarin onze werkwijze transparant en eenduidig is vastgelegd, worden deze projecten zeer gedegen gedocumenteerd.

Door middel van deze dienstverlening kan Tri-ennium haar klanten een totaaloplossing bieden. Hierbij kunt u denken aan het bouwen van websites en content management oplossingen en de hosting daarvan, maar ook de koppeling naar back-end systemen. Wanneer u, als woningbouwcorporatie, informatie op betrouwbare, gegarandeerde en intelligente wijze wil uitwisselen, kan Tri-ennium u hierbij helpen.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van uw informatie- en communicatiediensten. Daarmee draagt Tri-ennium bij aan het optimaliseren van communicatie en samenwerking tussen organisaties in de woningbouwsector.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten