Jeroen de Nooijer

Projectmanager
Bussum (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-07-2007
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 33 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2509 opdrachten

Specialisatie en expertise

Prince2,
Six Sigma Yellowband, ITIL,
IPMA D,
EVA (Earned Value Analyses)
Projectmatig werken
MS Office ’97, 2000, XP, 2003,
Windows NT, XP, 2000, 2003 en Vista
Software Virtualisatie Hardware virtualisatie
Migraties, Verhuizingen, Applicatie packaging, Consultancy,
Transitie,

Overige informatie

Projectmanager UVA 01-01-2007 tot 30-6-2007

Omschrijving: Het project omvat het virtualiseren van +/- 1.500 applicaties voor 8.000 werkplekken en 40.000 studenten.

Doel: Het inrichten van het OTAP proces en een Webbased portal, Opstellen van werkinstructies en het aansturen en ondersteunen bij de uitvoering van het project.

Resultaat: Pilot fase is succesvol doorlopen waarbij de eerste 20 applicaties gevirtualiseerd zijn. In augustus staat de eerste migratie gepland en zijn de eerste 100 applicaties klaar voor productie. Gebruikte projectmanagement methodiek Prince2

Projectmanager implementatie LifeCycle Universiteit Utrecht: 1-1-2006 tot 30-5-2006

Doel: Implementeren centraal inkoop systeem gekoppeld aan het ERP systeem, vaststellen standaard hardwarebundels voor de verschillende faculteiten

Omschrijving: Implementeren LifeCycle binnen alle faculteiten. Activiteiten bestonden uit het organiseren van informatie bijeenkomsten met de verschillende faculteiten en de aangestelde contact personen. Vaststellen exacte scope middels project plan (PID) opstarten van de PILOT bij diergeneeskunde vervolgens opstellen planning voor de overige faculteiten.

Resultaat: Dit project heb ik dit project naar volle tevredenheid van de opdrachtgever begeleid uitgevoerd. Contract waarde bedraagt 15 miljoen euro over drie jaar.

Projectmanager migratie Groupwise de Boer tenten: 14-1-2006 tot 31-3-2006
Doel: Tegenvallende projectresultaat om te buigen naar een hoge klanttevredenheid met een positief eindresultaat

Omschrijving: Het project bestond uit het wereldwijd migreren van 450 Groupwise gebruikers naar een Exchange 2003 omgeving. Beschikbaar stellen van Outlook Web Access en http exchange cache mode.

Resultaat: Door middel van de Prince2 toe te passen op het project en zaken zoals Highlight reports, Issue log en RFC’s in te voeren hebben het project weer meetbaar gemaakt en is het project binnen tijd en budget afgesloten

Overall projectmanager server en werkplek migratie Aluchemie: 1-12-2005 tot 30-5-2006

Doel: Vervangen alle fat clients voor Thinclients, Migreren van een Windows NT 4.0 omgeving naar een Windows 2003 / Citrix omgeving. Omzetten alle applicaties naar de citrix omgeving.

Omschrijving: Deze migratie was onderverdeeld in drie deel projecten. Namelijk Werkplek en server design, Applicatie packaging en de Uitrol. Complexiteit van de migratie was het aantal verouderde applicaties, veel externe factoren zoals regelgeving i


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten