Gewoon3 | Jermaine Deekman

Gewoon3 | Jermaine Deekman

Microsoft / Citrix Specialist
Den Haag (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
30-11-2006
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Gewoon3 bemiddelt in IT personeel voor vaste en tijdelijke functies. Bij elke werving- en selectieprocedure vormen onze kandidaten én de opdrachtgever het uitgangspunt. Onze klanten zijn altijd op zoek naar talent. Onze specialisten geloven in wat ze doen en vertrouwen in wat ze kunnen.

Gewoon3 werkt met een klein team adviseurs, waardoor wij ons onderscheiden door onze persoonlijke aanpak en aandacht, zowel naar onze opdrachtgever als naar onze kandidaat.

Specialisatie en expertise

Microsoft
Windows
Citrix
SUN Ray
Powerfuse
ITIL
Server Based Computing
Remote Access

Overige informatie

Jermaine heeft in 2002 zijn HBO studie Management en Beheer van Informatievoorziening afgerond aan de Haagse Hogeschool. Tijdens zijn studie is Jermaine een onderneming gestart die zich bezig houdt met computerondersteuning voor thuisgebruikers. Na zijn studie is hij werkzaam geweest bij Ziekenhuis Bronovo, VTL en Infotechnology. Daar heeft hij alle facetten van de ICT doorlopen.

Jermaine is zeer gedreven. Zijn specialiteit ligt voornamelijk op het gebied van innovatieve zaken en in het bijzonder Server Based Computing en Remote Access.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten