Jeroen Korthuis

Electronische beveiliging tegen brand en inbraak voor woonhuizen
Hardegarijp (FR)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
22-11-2006
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Security Projects Nederland

Security Projects Nederland is gespecialiseerd in het aanbieden van beveiligingsconcepten voor woonhuizen. Onder leiding van onze directie zijn al meer dan 15.000 woningen professioneel elektronisch beveiligd. Ons bedrijf heeft het predicaat VEB erkend beveiliger gekregen, wat de garantie biedt dat de kwaliteit van de door ons aangebrachte maatregelen en service tot de hoogste in de markt gerekend wordt.

Ons bedrijf adviseert, installeert en controleert. Dat betekent dat Security Projects Nederland de allround leverancier is voor de totale elektronische beveiliging van woningen. Goed beveiligen bestaat namelijk uit meerdere aspecten: het veiligheidsplan, de technische installatie, de dienstverlening die bij een alarm melding regelt dat er direct actie wordt ondernomen, de helpdesk voor al uw vragen en een storingsdienst die adequaat optreedt bij storingen en zorgt voor preventief onderhoud.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten