Compare Group / Vergelijk.nl

Compare Group / Vergelijk.nl

Prijs- en product vergelijking
Utrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-07-2008
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

VERGELIJK.NL is één van de grootste prijs- en productvergelijkingssites van Nederland. VERGELIJK.NL biedt een gemakkelijke en gratis service waarbij je producten, diensten, prijzen, portokosten en levertijden met elkaar kunt vergelijken. Na het inhoudelijk vergelijken kies je het beste product en selecteer je de leverancier van jouw keuze. VERGELIJK.NL verkoopt zelf geen producten. Daarvoor wordt je doorverwezen naar de bij VERGELIJK.NL aangesloten winkels. Je dient zelf de afweging te maken welke aanbieder of winkel de beste voor je is. Uiteraard houden wij de kwaliteit en betrouwbaarheid continue in de gaten maar wij geven geen garantie over zaken als de kwaliteit van de service en de betrouwbaarheid van de leverancier (lees ook onze disclaimer).

De missie van VERGELIJK.NL is om consumenten te helpen bij het vinden van de best mogelijke aankoop. VERGELIJK.NL maakt online shopping makkelijk en transparant door het onafhankelijk vergelijken van winkels, prijzen en producten. Met een zo compleet mogelijk aanbod van online winkels is VERGELIJK.NL een hoogwaardige marktplaats voor consument en leverancier, waarbij kwaliteit en service centraal staan.

De organisatie VERGELIJK.NL BV is opgericht in 2000 en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot één van de marktleiders op het gebied van prijs- en productvergelijkingen. VERGELIJK.NL is een onafhankelijk bedrijf dat wordt gefinancierd door de eigenaren zelf. VERGELIJK.NL streeft ernaar zo neutraal mogelijk producten, prijzen en aanbieders te vergelijken en niet meer dan dat. Er zijn geen bedrijven die een streepje voor hebben waardoor zij bijvoorbeeld altijd boven in de lijst verschijnen.

Naast Nederland is VERGELIJK.NL ook actief in België en Finland. Het bedrijf is gevestigd in Utrecht.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten