Newmonday

Newmonday

bemiddelingsbureau op het snijvlak Business en IT
Winthontlaan 200
3526KV Utrecht (UT)
0619122930
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
08-11-2007
Opdrachten
246
Laatste opdracht
13-10-2016
Beoordelingen
2
Gecontroleerd
Ja

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2514 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Welkom bij New Monday! New Monday is een bemiddelingsbureau in de niche Business & IT. Wij zijn als headhunter actief voor zowel vaste als tijdelijke/interim posities binnen Business & IT; denk aan projectmanagers, business analisten en informatieanalisten. Soms zijn de aanvragen van onze opdrachtgevers breder dan alleen Business & IT. We leveren bijvoorbeeld ook freelance software ontwikkelaars. Wij zijn dus carrièrepartner voor Business & IT professionals, zowel vast als interim.”

Wat doet New Monday anders doen dan haar concurrenten?

Omdat wij het beste recruitmentbureau willen zijn op het snijvlak Business & IT zijn we ons continu aan het verbeteren. We werken met de nieuwste technologie en investeren in onze website. Daarnaast staan er bij ons een aantal kernwaarden centraal. We communiceren snel en transparant. We zijn altijd open en eerlijk. Ook zijn wij gericht op kwaliteit en op een langdurige samenwerking. Dat zijn echt de kernwaarden van ons als bureau. We selecteren daar ook onze eigen consultants op. We gaan met elkaar en met onze klanten een duurzame relatie aan. Alle partijen waarmee we zijn gaan samenwerken sinds 2007 zijn nog steeds onze klant. En van het merendeel zijn we ook echt het vaste huisbureau als headhunter zowel voor vast als interim. Helaas gaan veel bureaus in onze markt voor de hoogste fee en de snelste score. Een cv wordt bij tien bedrijven voorgelegd in de hoop dat er eentje toehapt. Wij draaien het om. Als eerste houden wij een hele goede intake. We willen letterlijk het bureau zien waar de kandidaat komt te zitten. Op die manier krijgen we een goed beeld van waar de kandidaat qua omgeving komt te werken. En natuurlijk willen we weten wat de kandidaat in huis moet hebben om daar succesvol te zijn. Op het moment dat je dat doet kan je een toegevoegde waarde bieden als bureau.

Wat kunnen interim-professionals van New Monday verwachten?

Interim-professionals mogen interessante opdrachten bij aansprekende opdrachtgevers van ons verwachten. En om dat te realiseren zijn wij voor hen een betrouwbare businesspartner. En dat is helaas niet vanzelfsprekend in onze markt. Meestal wordt bij het zoeken van een interim-professional alleen gekeken naar het cv. Maar ook voor een interim-opdracht houden wij een goede intake, gaan we langs bij het bedrijf en spreken we alle kandidaten. We weten precies van onze interim-professionals wat ze willen, wat voor personen het zijn en wat hun ambities zijn. Onze business is een mensen business, waarin een persoon meer is dan een CV en een klant meer dan een vacature. Dat is waar we in geloven en waar we dagelijks mee bezig zijn.

Wil je meer weten? zie www.newmonday.nl


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten