Berfelo

App ontwikkelaar
Deventer (OV)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
15-05-2013
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ben jij het freelance verkooptalent dat wij zoeken? En heb je zin in een nieuwe uitdaging waar je klanten nog blij van worden? Lees dan snel verder!

(project omschrijving)

In het hele land zoeken wij commercieel ingestelde freelance vertegenwoordigers met eigen auto voor de verkoop van een totaal nieuw en innovatief product. Een product dat een doeltreffend antwoord geeft op de vraag bij ondernemers en organisaties hoe ze op hun drukwerk kunnen besparen. En ook hoe ze duurzamer kunnen ondernemen.

De mensen die wij zoeken zijn ambitieus, daadkrachtig en representatief. Doorbijters ook, liefst met een groot eigen netwerk. Het helpt als je affiniteit hebt met moderne, digitale communicatiemiddelen.

Spreekt jou dit aan? Stuur dan een e-mail met je naam, adresgegevens, leeftijd, ervaring en referenties en meld je aan. Als je aan onze kwalificaties voldoet en oprecht geïnteresseerd bent, sturen wij je nadere informatie toe.

Bij ons ga je voortaan de weg op met een product dat elk bedrijf wil hebben!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten