Avans+

Opleiden
Breda (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
24-06-2009
Opdrachten
3
Laatste opdracht
09-04-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

De beste spelers van het team

Een team kan louter bestaan uit topsporters en toch niets bereiken. Meestal vertrekt dan de trainer. Dat is in mijn ogen terecht. Want hij is blijkbaar niet in staat geweest de juiste match te maken tussen de ontwikkeling van de individuele sporters en de ontwikkeling van het team. Als de wederzijdse ambities, belangen en verwachtingen niet goed op elkaar zijn afgestemd, zal een team nooit de top bereiken.

In organisaties is dat niet anders. Het rendement van een praktijkopleiding hangt af van de context waarbinnen de functie wordt uitgeoefend. Als de individuele ontwikkeling niet in lijn is met de ontwikkeling van de organisatie is elke investering in opleidingen weggegooid geld.

"Wij verbinden de organisatiedoelstellingen met de ambities van individuele medewerkers. "

Coen Toebosch, directeur Avans+

Bij Avans+ houden we dat voortdurend voor ogen. Natuurlijk willen wij goede opleidingen aanbieden. Maar dat is geen doel op zich. Ons gaat het vooral om het resultaat dat u en uw organisatie ermee bereiken. Dat zéggen we niet alleen, dat maken we ook waar. Dankzij onze unieke aanpak.

Mensen en organisaties willen graag de beste spelers zijn. De grenzen verkennen. En uiteindelijk de top bereiken. Avans+ staat midden in het speelveld van professionals en organisaties die willen uitblinken. Als trainer, als coach en als adviseur dragen wij bij aan de individuele ontwikkeling van de deelnemers in het belang van het team als geheel.

Welkom bij Avans+!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten