Herings Advies & Automatiserin

netwerk installatie en onderhoud
Elst (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
21-06-2006
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • WTS Detachering 27 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Bedrijfsactiviteit

Herings Advies & Automatisering is gespecialiseerd in de complete verzorging van automatiserings-trajecten. Het onderscheidende vermogen zit in de klantgerichte aanpak bij grote én kleine opdrachtgevers. De dienstverlening omvat naast een gedegen analyse en maatgericht advies, ook de planning, de deskundige uitvoering, de begeleiding en natuurlijk de professionele nazorg. Herings Advies & Automatiseringwerkt al vanaf de oprichting in 1998 volgens deze eigenzinnige filosofie. De vaak jarenlange relaties met sterk gevarieerde opdrachtgevers, bevestigen de kracht van Herings Advies & Automatisering formule.

Herings Advies & Automatisering zoekt in overleg met de opdrachtgever naar een passende oplossing voor elk probleem. Of het nu gaat om de plaatsing van één pc met printer of om de aanleg van een compleet netwerk met internet en intranet, Herings Advies & Automatisering zoekt en vindt in overleg een passende oplossing. Ook voor meer complexe vraagstukken. De aanpak wordt exact afgestemd op de behoefte en de financiële speelruimte van de klant. Herings Advies & Automatisering toont daarbij de flexibiliteit die u mag verwachten van een ICT-specialist.

Advies

Herings Advies & Automatisering Adviseert op gebied van PC's en PC-LAN oplossingen. Het team van ervaren medewerkers ondersteunt opdrachtgevers bij de selectie van de meest geschikte hard- en software. Dit geldt evengoed voor de netwerktopologie en communicatie. In geval van projectautomatisering analyseert Herings Advies & Automatisering vooraf mogelijke knelpunten. De klant krijgt vooraf een rapport overhandigd waarin de oplossing helder geformuleerd staat weergegeven. Dit zorgt voor duidelijkheid.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten