Primosite

Primosite

Web design en development
3833GP Leusden (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-04-2010
Opdrachten
1
Laatste opdracht
20-01-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Primosite is gespecialiseerd in het leveren van maatwerk internetsites op basis van standaard componenten. Dit betekent dat iedere internetsite van Primosite zijn eigen specifieke identiteit, vormgeving en uitstraling behoudt en toch gebruik kan maken van de standaard functies.

Kenmerkend van internetsites van Primosite is de combinatie van flexibiliteit, gebruiksgemak en de wijze waarop het systeem de huisstijl bewaakt. Dat maakt Primosite bij uitstek geschikt voor die situaties waarbij ‘computer-leken’ een website moeten onderhouden, zonder zich te hoeven bekommeren om de techniek. Maar ook de expert die alles uit het systeem wil halen, kan zijn hart ophalen!

Een andere belangrijke eigenschap van een Primosite is de scheiding van functionaliteit en vormgeving. Hierdoor is Primosite in staat nieuwe en/of gewijzigde standaard en maatwerk-functionaliteit te integreren in de bestaande Primosites, ook als deze al operationeel zijn. Dat betekent dat organisaties met een Primosite nu en in de toekomst kunnen blijven ontwikkelen. Zowel vormgeving als functionaliteit kunnen later altijd worden aangepast, zonder dat de sites hiervoor herbouwd moeten worden.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten